Преводач

5/30/2017

Моята музика или първото ми хоби ХИП-ХОП!!!Здравейте, искам да споделя инфо за моето хоби, а то е да правя музика. Накратко ще споделя през какво съм преминал досега.

Още много отдавна някъде 94-та година като деца се зарибихме да имаме група, метъл група. По онези времена нито имахме пари нито знаехме за какво става дума и се събирахме в едно общо мазе от тези в блока във входовете долу. Слушахме метъл и рок (тъй като съм израстнал с тази музика покрай родителите ми). Имахме няколко кашона и метални щайги по които удряхме с пръчки вместо с палки слушайки банди като:Metallica, Death, Nirvana и т.н.

Малко по-натам към 97-ма наистина направихме група с 4ма приятели и свирихме Хеви Метъл като даже имаме 7-8 песни. Правихме и няколко участия в училища и т.н. Аз свирех на бас китара.

Музиката винаги съм я носил в мен и след като се уволних 2001г от казармата вече бях започнал да слушам хип-хоп. С моя най-добър приятел направихме банда CSP (city starts posse - Бандата на градските звезди). Не знам как се случи и го решихме, но това да пишем текстове и да правим инструментали ни идваше отвътре.

От 2001 досега имам към 100-на песни записани, като през първите години на осъзнаване, качестовто и стила ни е доста слаб, което е нормално. И до ден днешен се занимавам с това и едва ли ще спра, защото е нещото което ми идва отвътре и което ме поддържа жив.
Моят рап не се слуша и върти по радио и телевизия и не съм известен. Музиката и текстовете ми мисля, че олицетворяват доста истини и аз не правя забавни и лигави песни. Поради тази причина малко хора бих харесали моя стил, но все пак преценете сами :-)
Инструменталите ми са по-скоро аматьорски и за хоби, тъй като в момента не разполагам с професионална техника за да ги правя. И все пак идеята се хваща и могат да се доразвият.

Тук ще постна нашето видео от 2003г. което заснехме сами. Музиката и текста са наши също.


В момента подготвям Mixtape под псевдонима Гаден, който е почти готов и съдържа 10 трака.
Ще публикувам някои от тях, който вече са завършени и качени в тубата. Ще съм благодарен ако ви харесат нещата, разпространявате ги и ги слушате. Приятно слушане, споделете и коментирайте ако ви харесва или не това което правя. Мерси !!!

Ето и моите контакти:

https://soundcloud.com/nastybeatsbg - инструменталите ми
https://soundcloud.com/gaden1981 - песните ми
https://www.youtube.com/user/nastyninjata - youtube канала ми


                                          

                                          

Няма коментари:

Публикуване на коментар